Route Dierenorthopedie vestiging Purmerend

Kamer Dierenorthopedie locatie Purmerend is zeer centraal gelegen in de kop van Noord-Holland en ook prima bereikbaar vanuit Amsterdam en omstreken. Dit geldt zowel voor  reizen met het openbaar vervoer als met de auto. Hieronder treft u een korte beschrijving van de route Dierenorthopedie Purmerend.

Route Dierenorthopedie met de auto

Komt u met de auto, dan kunt u hier de routebeschrijving naar onze vestiging vinden. Klik op de rode markering van Kamer Dierenorthopedie op bovenstaande kaart en type uw vertrekpunt in. De routeplanner zal u nu laten zien welke route u het best naar ons kunt nemen.

Uw auto parkeren kan praktisch voor de deur of in de naast gelegen overdekte parkeergarage. Voor de tarieven kunt u naar de website van parkeergarage Claxonate. Bezoekt u ons avondspreekuur, dan kunt u parkeren in deze garage tot maximaal 18.30 uur. Valt uw afspraak buiten deze tijd, dan raden wij u aan om op straat te parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Houdt u er wel rekening mee dat ook op straat betaald parkeren geldt.

OV

Wij adviseren u wanneer u met het openbaar vervoer naar ons toe komt, de halte busstation Tramplein te kiezen.  Dit is een ideaal op-en uitstappunt: niet alleen omdat u vanaf die halte in hooguit twee minuten lopen bij onze vestiging bent maar ook omdat er meerdere buslijnen aankomen en vertrekken vanaf het Tramplein, namelijk de lijnen 103, 105, 110, 121, 125, 129, 301 en 413.

Wij vinden het belangrijk te benadrukken dat wij uitsluitend op afspraak werken. Deze afspraak komt tot stand nadat wij een telefonische intake met u hebben gehad en beschikken over het medisch dossier van uw dier. Wij werken nauw samen met de medisch behandelaar van uw dier om zo het juiste orthopedisch maatwerk hulpmiddel te kunnen maken voor uw hond.