contact dieren orthopedie

Contact opnemen met Kamer Dierenorthopedie

Contact Dierenorthopedie Purmerend kan op meerdere manieren.
Onze hoofd-locatie is gelegen aan het Schoolplein 7 & 8 te 1441 GV Purmerend. Deze locatie ligt aan de rand van het centrum van Purmerend en is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Onder het kopje Route Dierenorthopedie vestiging Purmerend vindt u een kaartje van de ligging van ons pand en een nadere uiteenzetting hoe u bij ons kunt komen en waar in de buurt van onze locatie te parkeren.

U kunt voor nadere informatie of een telefonisch intakegesprek op de volgende manieren met Kamer Dierenorthopedie Purmerend contact opnemen:

Telefoon Purmerend  :  085 – 620 9 620

Emailadres  :  info@kamerdierenorthopedie.nl

Daarnaast kunt u vragen stellen via onze Facebook pagina Kamer Dierenorthopedie.

Als u gerichte vragen heeft over de mogelijkheden van orthopedische voorzieningen voor uw (huis-) dier, verzoeken wij u ervoor zorg te dragen dat u beschikt over het medisch dossier van uw (huis-) dier via de (para)medische behandelaar van uw (huis-) dier. Wij werken namelijk in nauwe samenspraak met de dierenarts, orthopeed of fysiotherapeut van uw (huis-) dier. Dit is van groot belang om de juiste voorziening te kunnen leveren.
Wij kunnen op basis van die gegevens ook uw vragen over het te volgen behandelplan dan beter beantwoorden of toelichten.

CONTACT

STEL UW VRAAG

Naar contact

>> NAAR HET CONTACTFORMULIER

STEL UW VRAAG OP

FACEBOOK

Ga naar onze

>> FACEBOOK PAGINA