Vestiging Kamer Dierenorthopedie Purmerend

Kamer Dierenorthopedie verwelkomt u en uw huisdier graag op onze aanmeetlocatie gelegen aan Schoolplein 7 & 8 te Purmerend of op de locatie Weidevenne – Gangeslaan 80-A, 1448 BX  Purmerend. Wij hebben deze locatie zo ingericht dat uw huisdier zich zo veel mogelijk op zijn gemak voelt bij Kamer Dierenorthopedie. Deze locatie beschikt dan ook over een prettige wachtruimte, meerdere behandelkamers, een loopanalyseruimte en een orthopedische werkplaats zodat aanpassingen aan het hulpmiddel direct uitgevoerd kunnen worden en u daarvoor niet met uw huisdier naar een andere locatie hoeft.

  • Op onze locaties doen wij onze consulten overdag tussen 08.00 en 16.30 uur en alleen op afspraak!

Bij onze locatie Weidevenne kunt u kosteloos parkeren voor de deur!

Pal naast de praktijk van Kamer Dierenorthopedie Purmerend op het Schoolplein kunt u uw auto parkeren in de overdekte parkeergarage Claxonate. Voor de tarieven bekijk de website van parkeergarage Claxonate. Ook in de straat is er parkeergelegenheid.

Onze vestiging op het Schoolplein bevindt zich bovendien op twee minuten loopafstand van busstation Tramplein te Purmerend.

Per 01/01/2017 – Nieuwe aanmeetlocatie in Purmerend

Kamer Dierenorthopedie heet u vanaf 01 januari 2017 ook graag welkom op onze nieuwe aanmeetlocatie Weidevenne in Purmerend.

We zijn trots te kunnen melden dat we sinds januari 2017 deze  nieuwe aanmeetlocatie hebben betrokken, waar we al onze dierenpatiëntjes kunnen ontvangen.
Locatie Weidevenne van Dierenartspraktijk Purmerend is ons nieuwe onderkomen.

Ons telefoonnummer en mailadres zijn hetzelfde gebleven, alleen het adres is veranderd:
Gangeslaan 80A, 1448 BX te Purmerend.
We zijn heel blij met deze samenwerking en u bent uiteraard ook op ons nieuwe adres meer dan welkom!

Voor meer informatie over Dierenartspraktijk Purmerend, klikt u hier!

–> Wij werken op afspraak!

Meer info of afspraak maken?