Expertise Kamer Dierenorthopedie

Kamer Dierenorthopedie is opgericht vanuit onze jarenlange ervaring met mensen in het aanmeten, vervaardigen en leveren van orthopedische hulpmiddelen zoals prothesen, orthesen ofwel braces, korsetten, medische bandages en speciale voetvoorzieningen. Deze expertise zetten we ook graag in als het gaat om dierenorthopedie. Uw (huis-) dier is dan ook bij ons aan het goede adres voor allerhande maatwerk ondersteunende orthopedische voorzieningen.

Dierenorthopedie voor honden en andere dieren

Kamer Dierenorthopedie maakt met name maatwerk prothesen en maatwerk braces voor honden. Op deze website zullen we het daarom vooral over onze orthopedische voorzieningen ten behoeve van honden hebben. Bij ons overzicht aan producten ziet u daarom de diverse typen brace voor hond staan. Begin jaren ’70 echter was onze eerste patiënt een ooievaar die we voorzagen van een kunstpoot, dus waar het maar kan helpen we ook graag andere diersoorten. Neemt u dus altijd contact met ons op als u een brace voor uw (huis-) dier wenst, ook al is het geen hond.

Mogelijkheden dierenorthopedie

Bij Kamer Orthopedie richten we ons niet op beperkingen, maar op mogelijkheden. Met deze insteek werken wij met een team van ca. 25 medewerkers al meer dan 30 jaar in onze reguliere humane orthopedie en ook in de behandeling dieren hanteren wij dit als uitgangspunt. Het houdt Kamer Dierenorthopedie scherp en innovatief en we kunnen daarmee al onze patiënten naar alle tevredenheid voorzien van de benodigde orthopedische hulpmiddelen. Aan vakmanschap, voorlichting en service hecht Kamer Dierenorthopedie eveneens grote waarde.

Maatwerk brace voor hond

Kamer Dierenorthopedie werkt graag met u als baasje én de medische behandelaar zoals dierenarts, orthopeed en fysiotherapeut van uw dier samen om tot het best mogelijk orthopedische hulpmiddel te komen voor uw geliefde huisdier. Wij zijn gewend om producten van hoogwaardige kwaliteit te maken. Of het nu om relatief simpele voorzieningen of oplossingen voor complexe vraagstukken gaat, Kamer Dierenorthopedie streeft altijd naar het hoogst haalbare. Waar mogelijk met een confectie product, maar vooral met gespecialiseerd maatwerk. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw huisdier!

Afspraak maken?

Kamer Dierenorthopedie streeft altijd naar het hoogst haalbare. Waar mogelijk met een confectie product, waar nodig met gespecialiseerd maatwerk.  Benieuwd naar onze werkwijze?

Pimmie loopt weer de sterren van de hemel met zijn spalk, het heeft hem zo geholpen! En ik stond er nog wel sceptisch tegenover 🙂
We zijn heel blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen!!!

Jacqueline en Pimmie

Boris en ik wilden jullie even laten weten dat het wennen aan de brace super snel is gegaan. Hij draagt hem nu al 5 uur achter elkaar , zogenaamd nonchalant maar we verdenken hem ervan dat ie stiekem nogal verrukt is van zijn mooie rode brace….

Wilfred en Tineke

Dibbes is weer helemaal zichzelf! Hier hadden we niet op durven hopen na de operatie aan zijn knie. Hij vertrouwt echt op zijn orthese, mooi om te zien!
Ontzettend bedankt.

Dibbes en baasjes (Muriel en Simone)

Kamer Dierenorthopedie richt zich niet op de beperkingen van het dier maar juist op de mogelijkheden die deze nog steeds heeft.